Ακούστε το πρώτο podcast του Avopolis και του Avopolis Radio με καλεσμένους τον Ερμή και τον Saske

Οι δύο φρέσκοι μουσικοί συναντήθηκαν πριν λίγες μέρες μέσω του Avopolis Radio, για μια 90λεπτη συνομιλία με τον Δημήτρη Λιλή.

news.team
news.team

Συνήθως, όταν καταγράφουμε τις απόψεις των εγχώριων ράπερ, ο αριθμός των ακροατών του avopolisradio.gr διπλασιάζεται. Κάπως έτσι, έγινε και τώρα.

Το απόγευμα της Τρίτης 19 Ιανουαρίου, ο δημοφιλής ράπερ Saske και ο ανερχόμενος παραγωγός Ερμής (συνεργάτης και συνυπεύθυνος για την πρόσφατη επιτυχία του good job nicky) συναντήθηκαν στο στούντιο του τελευταίου και συνομίλησαν για σχεδόν 90 λεπτά με τον Δημήτρη Λιλή ζωντανά μέσω του Avopolis Radio. 

Και μπορεί η βασική θεματική να σχετιζόταν με τον συνδυασμό φαινομενικά διαφορετικών μουσικών ιδιωμάτων, όπως η ραπ και η νεοκλασική μουσική (που χαρακτηρίζει τις σόλο δημιουργίες του Ερμή), αλλά σύντομα η κουβέντα πήρε (ως όφειλε) τη δική της ανεξέλεγκτη τροπή και με βάση την καλή διάθεση όλων μετατράπηκε στο ιδανικότερο πρώτο επεισόδιο που θα μπορούσε να περιμένει ένας ακροατής, που άκουγε δύο από τα πιο φρέσκα και με μέλλον μουσικά μυαλά της χώρας. 

Τα ευρήματα της κουβέντας ουκ ολίγα. Από τη διαβασμένη προσέγγιση του Ερμή στην μουσική δημιουργία, μέχρι τις επικές ιστορίες freestyle rap που διηγήθηκε ο Saske, την άποψη του για το υποτιθέμενο gangsta rap / trap της χώρας, την πρόσφατη drill μόδα αλλά και την πιθανή μεγάλη έκπληξη της επερχόμενης συνεργασίας τους.

Το καλό κλίμα της κουβέντας κορυφώνεται λίγο πριν την συμπλήρωση των προβλεπόμενων 60 λεπτών, με την απροσδόκητη και εντυπωσιακή εμφάνιση του good job nicky στο podcast. 

Ακούστε ξανά ολόκληρη της κουβέντα των δύο εγχώριων εναλλακτικών μουσικών στο Spotify:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα εβδομάδα, νέος μήνας με φρέσκα αλλά και αγαπημένα ραντεβού στη συχνότητα του ...

Αφού δεν τους είδαμε στο Plisskën 2020, θα τους απολαύσουμε στις οθόνες μας την Παρασκευή ...

Μείνετε συντονισμένοι. Αυτό είναι το εβδομαδιαίο πρόγραμμα του σταθμού, που ακούγεται δυνατά.

FEATURED TODAY

1/4 του αιώνα μουσικής πορείας, ένας νέος δίσκος (As The Love Continues), μία από τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας των Mogwai και μαζί, το πρώτο τους νο

Ο Άρης Καζακόπουλος φτιάχνει λίστες, λίστες, λίστες. Στο νέο του Listomania, αποχαιρετά με τη σειρά του τους Daft Punk, σκαρφαλώνοντας προς την κορυφή, με τα

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Τον καθόλου ήρεμο Φεβρουάριο, απολαύσαμε, μεταξύ άλλων, το ...

HOT STORIES

Σε μια κίνηση στήριξης των ανεξάρτητων μουσικών.

Ήταν το τελευταίο εν ζωή μέλος της αρχικής σύνθεσης της μπάντας του Bob Marley.

Top