To πρόγραμμα του Avopolis Radio μια εβδομάδα πριν τη Μεγάλη

Όσα θα ακούσουμε στον σταθμό μας την εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε.

news.team
news.team
 
Άλλη μια Δευτέρα, άλλο ένα newsletter με τις εκπομπές της εβδομάδας στο avopolisradio.gr.
 
Και ηχητικά συνοδεύεται με την New Music Friday playlist μας.
 
Μην διστάσετε να ακολουθήσετε και να μοιραστείτε με φίλους το παρακάτω λινκ.
 
 
Το ίδιο ισχύει και για το Instagram του σταθμού. Το ακολουθείτε εδώ και έχετε την θέση σας στην κλειδαρότρυπα των studios στο 89 της Ασκληπιού.   
 
Στο πρόγραμμα της εβδομάδας φλεξάρουμε το πνευματικό τέκνο του Avopolis, δηλαδή το Backstage Film Festival. 
 
Tην Δευτέρα 19/4, ο Δημήτρης Λιλής στο 12-2μμ ξεσκονίζει δισκάκια του 1991 εμπνευσμένος από αυτό το φοβερό party mix του Μάκη Μηλάτου.
 
Στο 2-4μμ ο Μάκης Μηλάτος σε μία ακόμα από τις υποδειγματικές ζωντανές εκπομπές του και στο 4μμ-6μμ υποδεχόμαστε ένα ακόμα mixtape της Τάνιας Σκραπαλιώρη με δείγματα από αυτό που ονομάζουμε avopolis.gr picks.
 
Στην απογευματινή ζώνη, ο Jan Jiki επιστρέφει και μαζί το περίφημο beats/hip hop show του σταθμού.  The Headnod Show 6μμ με 8μμ και αποφώνηση Δευτέρας από τους Espressarios. 
 
Την Τρίτη 20/4, ο Δημήτρης Λιλής ανοίγει τις κουρτίνες στο 12-2μμ, η Ευδοκία Πρέκα σταθερά στο εβδομαδιαίο 4-6μμ ραντεβού της και στο 6-8μμ ο pop mastermind του σταθμού Βαγγέλης Κυριακάκης συντονίζεται με το αφιέρωμα του Backstage Film Festival στην indie σκηνή της Αθήνας και παίζει διαμαντάκια από εγχώρια indie groups των 00s. 
 
Την Τετάρτη 21/4  η Άννα Γεωργάτου έχει τους φανς και τις πρώτες καλησπέρες στο 12-2μμ και αμέσως μετά στο 2-4μμ  Greeks Do It Better από τον Μάκη Μηλάτο. 
 
Στο 4-6μμ η Ξανθή Γεωργακοπούλου με το BauKau show, στο 6-8μμ ο Δημήτρης Λιλής δίνει την δική του Relevant Box εκδοχή για το πως κύλησαν τα εγχώρια indie  και η μέρα κλείνει με την κωδική ονομασία Music To Make Love To Your Wife στο 8-10μμ. 
 
Την Πέμπτη 22/4, το βίντατζ και τα βινύλια βασιλεύουν. Από τις 12 μέχρι τις 4μμ διασταυρώνονται οι ιδιαίτερες diggin' επιλογές των Δημήτρη Λιλή και Ζώη Χαλκιόπουλου, που δεν ξέρουμε αν το ξέρετε αλλά έχουν καινούριο podcast με την κωδική ονομασία Σουβλάκια & Δίσκοι (στο πρώτο επεισόδια σκαλίζουν το ελληνικό ραπ των 90s). Και στο 8-10μμ ο συλλέκτης, μουσικός ευαγγελιστής Electric Looser (Βαλάντης Τερζόπουλος) μοιράζεται τις πρόσφατες ανακαλύψεις του. 
 
Θα είναι Παρασκευή 23/4 λίγο πριν την Μεγάλη Εβδομάδα και εμείς θα επιμένουμε να φτιάχνουμε New Music Friday  λίστες με όλες τις νέες κυκλοφορίες που μας επιφυλάσσει η εγχώρια και διεθνή δισκογραφία. 
 
Στο 12-2μμ ξεκινάει η New Music Friday μανία, στο 2-4μμ ο Μάκης Μηλάτος συνεχίζει με νέες κυκλοφορίες και η συναρπαστικότερη μέρα της εβδομάδας για το avopolisradio.gr συνεχίζεται στο 4-6μμ με το The Music Room του Πέτρου Μακρή, αλλά και το δίδυμο των Low Fidelity (Άγγελος Κλειτσίκας και Εύη Χουρσανίδη) που έχει έρθει για να αλλάξει το ραδιόφωνο όπως το ξέρετε. Ζωντάνα και κατευθείαν από τα στούντιο της Ασκληπιού στο 6-8μμ, ενώ παραδοσιακά η νύχτα της Παρασκευής, ανήκει στο μιξ του δισκοπωλείου Kasseta Records. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

O Μάκης Μηλάτος, σε ένα special αφιέρωμα σήμερα, 14:00-16:00, που συνδέει τους Radiohead, τους ...

Συντονιστείτε 18:00-20:00 στο σταθμό μας για ένα 2ωρο γεμάτο εγχώρια indie, με αφορμή τις ...

Όσα θα ακούσουμε στον σταθμό μας την εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε.

FEATURED TODAY

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

O Άρης Καζακόπουλος φτιάχνει λίστες, λίστες, λίστες. Στο νέο του Listomania, ακούει τα καλύτερα κομμάτια της Annie Clark σε αντίστροφη μέτρηση, λίγο πριν την κυκλοφορία του Daddy's Home.

Τα Νησιώτικα, από τον Γιάννη Πάριο. Μέρα που είναι, θα ακουστούν. Στο δικό μας ή σε κάποιο άλλο μπαλκόνι... Ξαναθυμόμαστε τον πιο μοσχοπουλημένο δίσκο στην ελληνική δισκογραφία (1.600.000 αντίτυπα) και αναζητούμε τα μυστικά της τεράστιας αυτής απήχησής του.

HOT STORIES

Η βράβευση θα γίνει στις 13 Μαΐου μέσω livestreaming.

180 μουσικοί υπογράφουν επιστολή που καλεί το Spotify να μη χρησιμοποιήσει την τεχνολογία «ανοιχτών μικροφώνων» που εντοπίζει τη συναισθηματική κατάσταση,  το φύλο, την ηλικία ή την προφορά μας για να προτείνει μουσική.

Τον Ιούνιο έρχεται η μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση και οι U2 μαζί με τον Ολλανδό DJ δημιούργησαν το "We Are The People We’ve Been Waiting"

Top