Δείτε τη Dua Lipa στο πρώτο της Tiny Desk Concert

Η ποπ σταρ δοκίμασε μια ελαφρώς πιο απογυμνωμένη ηχητικά προσέγγιση σε 4 κομμάτια του Future Nostalgia.

news.team
news.team

Με το Future Nostalgia, η Dua Lipa κυκλοφόρησε έναν από τους πιο επιτυχημένους pop δίσκους της χρονιάς. Έκτοτε, μεταξύ άλλων, κυκλοφόρησε με τη βοήθεια της Βlack Madonna έναν remix δίσκο του Future Nostalgia, το Club Future Nostalgia, συνεργάστηκε με τη Miley Cyrus, πέταξε..,στον αέρα στα American Music Awards, τίμησε εντυπωσιακά τη disco με το live show της Studio 2054 και πρόσφατα εμφανίστηκε  στο πρώτο της Tiny Desk Concert.

Στο ντεμπούτο της στη σειρά εμφανίσεων του NPR -που γυρίστηκε σε home edition, στο Λονδίνο, όπως απαιτεί η πανδημία εδώ και καιρό για τα Tiny Desk Concerts- η ποπ σταρ τραγούδησε μαζί με τη μπάντα της 4 κομμάτια από το φετινό της δίσκο, σε μια πιο απογυμνωμένη τους ηχητικά εκδοχή: τα “Levitating”, “Pretty Please”, “Love Again” και “Don’t Start Now”.

Μπορείτε να απολαύσετε την εμφάνιση της Dua Lipa στα Tiny Desk Concerts παρακάτω:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Special mix και αφιερώματα, online party, συνεντεύξεις, 50 βιβλία Μεθυσμένο Ημερολόγιο για εσάς και ταινίες με πολλή

Η προγραμματισμένη για φέτος εμφάνιση των Pet Shop Boys μεταφέρεται για του χρόνου. 'Ετσι, θα εμφανιστούν στην Πλατεία

To "Memories of the Age of Anxiety" γράφτηκε για app διαλογισμού, γι' αυτό, πατήστε play και χαλαρώστε.

FEATURED TODAY

Η μπάντα κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό το Maze και ο Γιώργος Καρανικόλας μιλάει στον Θανάση Μήνα για τη δημιουργία του άλμπουμ.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Αυτή την εβδομάδα γιορτάζει 1 χρόνο και 50 Παρατηρητήρια επιτυχίες, με μια εποικοδομητική συζήτηση με την Ελένη Τζαννάτου αλλά και δίνοντας το μικρόφωνο στα μέλη του ΚΨΜ.

Με αφορμή τον νέο δίσκο των Brockhampton, ο Δημήτρης Λιλής παρουσιάζει εκείνες τις rap παρέες που άλλαξαν τους όρους στο παιχνίδι.
Top