View More

Η Gillette παρουσιάζει τη νέα Fusion ProShield™

Η νέα προηγμένη κεφαλή της Gilette, έχει λιπαντικές ταινίες  πριν και μετά τις λεπίδες, για προστασία ενάντια στους ερεθισμούς.

avopolis.team
avopolis.team

Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες, οι περισσότεροι άνδρες κάνουν περίπου 170 περάσματα κάθε φορά που ξυρίζονται. Τα 120 από αυτά επαναλαμβάνονται στην ίδια περιοχή του προσώπου και αφού τα αρχικά περάσματα έχουν αφαιρέσει το μεγαλύτερο μέρος του προστατευτικού τζελ ξυρίσματος. Εξαιτίας των επαναληπτικών αυτών περασμάτων πολλοί άνδρες εξακολουθούν να εμφανίζουν ερεθισμούς, παρά την πρόοδο στην τεχνολογία των λεπίδων.


Η Gillette®, αντί να αναμένει από τους άνδρες να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο ξυρίζονται, βελτίωσε ακόμη περισσότερο την πιο προηγμένη της κεφαλή ξυρίσματος, για να τους προστατεύσει από τους ερεθισμούς. Το νέο Gillette Fusion® ProShield™ με λιπαντικές ταινίες πριν και μετά τις λεπίδες, προστατεύει ενάντια στους ερεθισμούς σε κάθε ξύρισμα – όσα περάσματα κι αν γίνονται στη διάρκειά του.


Οι άνδρες έχουν πολλές συνήθειες περιποίησης, που τους βοηθούν να εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή εμφάνιση. Συχνά όμως κάνουν αυτές τις κινήσεις, όπως και άλλες δραστηριότητες ρουτίνας μέσα στην ημέρα, λειτουργώντας μηχανικά, ή στον αυτόματο πιλότο. Κάποιες από αυτές τις κινήσεις, που οι άνδρες κάνουν σχεδόν ασυναίσθητα, είναι να φουσκώνουν το στήθος όταν νιώθουν ότι προκαλούνται, να χαϊδεύουν τα γένια τους όταν σκέφτονται, να ρουφούν το στομάχι τους όταν συναντούν ένα ελκυστικό άτομο και να κάνουν πολλά περάσματα με την ξυριστική μηχανή κάθε φορά που ξυρίζονται.


Όταν το ξύρισμα γίνεται μηχανικά, οι άνδρες κάνουν επαναληπτικά περάσματα πάνω στην ίδια περιοχή, με αποτέλεσμα να αφαιρείται το τζελ ξυρίσματος. Το ξύρισμα του ίδιου σημείου χωρίς λίπανση μπορεί να προκαλέσει ερεθισμούς, ερυθρότητα και οιδήματα, που εμποδίζουν τους άνδρες από το να δείχνουν και να αισθάνονται στα καλύτερά τους. Γι’ αυτό η Gillette κατασκεύασε το Fusion ProShield, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει προκαταβολικά από τους ερεθισμούς, χάρη στη νέα λιπαντική ταινία πριν τις λεπίδες – επιπλέον της λιπαντικής ταινίας που βρίσκεται μετά τις λεπίδες -  ενώ παράλληλα εξασφαλίζει απίστευτα βαθύ ξύρισμα.


«Με την εξέλιξη της τεχνολογίας στις ξυριστικές μηχανές, δεν χρειάζεται να κάνει κανείς πολλά επαναληπτικά περάσματα για να πετύχει βαθύ ξύρισμα. Ωστόσο, οι παλιές συνήθειες δύσκολα αλλάζουν» λέει η Μαρίλια Τόμπρα, Brand Manager της Gillette για την Νοτιοανατολική Ευρώπη. «Στην Gillette αναζητούμε διαρκώς λύσεις που μας βοηθούν να βελτιώσουμε το ανδρικό ξύρισμα. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, παρουσιάζουμε το Fusion ProShield με λιπαντικές ταινίες πριν και μετά τις λεπίδες, που βοηθούν στην προστασία κατά των ερεθισμών κατά τη διάρκεια του ξυρίσματος. Ουσιαστικά, αλλάξαμε τις κεφαλές ξυρίσματος της Gillette, ώστε να μη χρειαστεί οι άνδρες να αλλάξουν τον τρόπο που ξυρίζονται.»

Χαρακτηριστικά προϊόντος:

-    Η νέα Μπάρα Λίπανσης ProShield που βρίσκεται πριν τις λεπίδες – πλέον της λιπαντικής ταινίας Lubrastrip που βρίσκεται μετά τις λεπίδες – προστατεύει από τους ερεθισμούς.

Επιπλέον, το Fusion ProShield™ διαθέτει όλα τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά των προηγμένων κεφαλών ξυρίσματος ProGlide της Gillette:

-    Λεπτότερες λεπίδες για λιγότερα τραβήγματα*
-    Λεπίδες με την προηγμένη επίστρωση χαμηλής αντίστασης της Gillette
-    Σταθεροποιητή Λεπίδας, που διατηρεί την μέγιστη απόσταση μεταξύ των λεπίδων για περισσότερη άνεση.
-    Χτενάκι MicroComb που κατευθύνει τα γένια στις λεπίδες
-    Λεπίδα Ακριβείας (Trimmer) για μεγαλύτερη ακρίβεια.

Λαβή τεχνολογίας FlexBall

-    Η λαβή FlexBall με καινοτόμο περιστροφή, ώστε να προσαρμόζεται στις καμπύλες του προσώπου και να επιτρέπει την μέγιστη επαφή.**
Επίσης, οι κεφαλές ξυρίσματος ProShield εφαρμόζουν σε όλες τις λαβές Fusion και ProGlide.

Η Gillette αναμόρφωσε τη διαδικασία του ξυρίσματος με την ξυριστική μηχανή Fusion ProGlide, με τεχνολογία FlexBall και τώρα αλλάζει ριζικά την τεχνολογία κεφαλών ξυρίσματος, με το Fusion ProShield. Περισσότεροι από 25 εκατομμύρια άνδρες έχουν ήδη επιλέξει την τεχνολογία FlexBall. Σε συνδυασμό με το Fusion ProShield, η εμπειρία του ξυρίσματος γίνεται τώρα ακόμη καλύτερη, χάρη στην πλέον προηγμένη ξυριστική μηχανή της Gillette.

Το Gillette Fusion ProShield διατίθεται στην ελληνική αγορά από 1 Οκτωβρίου 2016, με προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης 10,99 ευρώ για την ξυριστική μηχανή και 13,99 για την συσκευασία ανταλλακτικών κεφαλών (3τμχ).  Ο καθορισμός της λιανικής τιμής ανήκει στην αποκλειστική ευχέρεια του λιανέμπορου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Gillette Fusion ProShield, καθώς και για την πλήρη σειρά προϊόντων της Gillette, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.gillette.com.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το μεγαλύτερο βινυλιακό sale της πόλης έρχεται με εκπτώσεις 30-50%!

Μία πόλη μέσα στην πόλη. Οι εμπορικές στοές και μικροί λαβύρινθοι της Αθήνας για τον επόμενο urban

FEATURED TODAY

Με αφορμή τη συζήτηση που έχει ανοίξει ξανά γύρω από το διάσημο εξώφυλλο του Nevermind  των Nirvana, o Μάκης Μηλάτος σταχυολογεί 15 εμβληματικά  album covers που σήμερα, ίσως, δεν θα είχαν κυκλοφορήσει ποτέ.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο ενώ φαινομενικά ασχολείται με το beef Πετράκου - Active Member ουσιαστικά σας προσφέρει "αμόλυβδη" Σωτηρία.

HOT STORIES

Ένα τραγούδι από τα sessions του Chinese Democracy, με νέες ηχογραφήσεις από Slash/Duff, έγινε μόλις διαθέσιμο

Με αφορμή το upload του δίσκου Mέσα στη Νύχτα των Άλλων στο YouTube, ο τραγουδιστής μοιράστηκε στο Facebook ιστορίες από την περίοδο που ηχογραφούσε με τις Τρύπες το κύκνειο άσμα του συγκροτήματος

Σε ηλικία 39 ετών άφησε την τελευταία της πνοή η Sarah Harding, τραγουδίστρια των Girls Aloud

Top