View More

Ζητάμε Ανοιχτά Δισκοπωλεία

Ως Avopolis και Avopolis Radio ζητάμε να ανοίξουν τα μικρά δισκοπωλεία και μαζί, να διαδοθεί αυτό το μήνυμα από όλους όσους αγαπούν και στηρίζουν τη μουσική.

avopolis.team
avopolis.team

Στις πρόσφατες ανακοινώσεις κυβερνητικών στελεχών ότι επίκειται το άνοιγμα μικρών μαγαζιών, με αναφορά σε βιβλιοπωλεία, ανθοπωλεία και κομμωτήρια, τα δισκοπωλεία δεν αναφέρθηκαν. 

Το Avopolis, το Avopolis Radio και οι άνθρωποι του αποφασίσαμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε, ό,τι περνάει από το χέρι μας, ώστε να συμπεριληφθούν και τα δισκοπωλεία σε αυτό το άνοιγμα. 

Γι’ αυτό ζητάμε να ανοίξουν άμεσα και να λειτουργήσουν κανονικά -φυσικά με τους απαραίτητους υγειονομικούς κανόνες- τα μικρά δισκοπωλεία, ενώνοντας τη φωνή μας με το αντίστοιχο αίτημα για τα μικρά βιβλιοπωλεία.

Η λειτουργία χώρων όπως αυτοί, θα δώσει την δυνατότητα για μία βόλτα αποσυμπίεσης σε πολλούς ανθρώπους και τη δυνατότητα να επιστρέψουν σπίτι τους και να μείνουν μέσα με μεγαλύτερη ευκολία, αφού θα έχουν εφοδιαστεί με τα απαραίτητα για την ψυχαγωγία τους. Είναι προφανές ότι αυτός που θα μπει στη διαδικασία να πάει μέχρι το δισκοπωλείο ή το βιβλιοπωλείο για να αγοράσει δίσκους ή βιβλία, δεν μπορεί να δεχτεί πως η μόνη του λύση είναι η τηλεόραση και η αισθητική της.

Τα δισκοπωλεία είναι συνήθως μικροί χώροι με έναν ή δύο εργαζόμενους και άνετα θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν ένα ή δύο πελάτες ταυτόχρονα. Άλλωστε, όσο αισιόδοξοι και αν είμαστε, ξέρουμε πως αν ανοίξουν, «πανικός» δεν πρόκειται να γίνει. Η λειτουργία τους όμως μπορεί να προσφέρει οικονομική βοήθεια στους ιδιοκτήτες αλλά και ψυχολογική τόνωση και στους ίδιους και στους πελάτες που θα τα επισκεφθούν.

Ζητάμε την βοήθεια των δισκοπωλείων, των δισκογραφικών labels, των ακροατών μουσικής αλλά και όσων εκτιμούν την ύπαρξη μικρών εξειδικευμένων μαγαζιών, να βοηθήσουν στη διάδοση αυτού του μηνύματος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μία πόλη μέσα στην πόλη. Οι εμπορικές στοές και μικροί λαβύρινθοι της Αθήνας για τον επόμενο urban

Μία βόλτα με τα adidas Forum στις γκαλερί και street art τοιχογραφίες γύρω από την οδό Πειραιώς,

Δώδεκα ολόκληρα χρόνια μετά την κυκλοφορία του, το League of Legends, ή LoL για όσες και όσους ...

FEATURED TODAY

Πριν δέκα χρόνια οι BADBADNOTGOOD κυκλοφόρησαν ένα ντεμπούτο με τη δικιά του μοναδική θέση στη σύγχρονη μουσική ιστορία. 

Μία νέα παγκόσμια νόρμα από τους "αποστάτες" που θέλουν να επιστρέψουν στη ζωή μετά μουσικής όπως την ήξεραν πριν. 

Η ραπ α λα γκρεκ του Εισβολέα έκανε πάλι το θαύμα της και μας θύμισε τα καλά της συναυλίας.

HOT STORIES

Με αφορμή το upload του δίσκου Mέσα στη Νύχτα των Άλλων στο YouTube, ο τραγουδιστής μοιράστηκε στο Facebook ιστορίες από την περίοδο που ηχογραφούσε με τις Τρύπες το κύκνειο άσμα του συγκροτήματος

Σε ηλικία 39 ετών άφησε την τελευταία της πνοή η Sarah Harding, τραγουδίστρια των Girls Aloud

"Βούτηξα μέσα στον ωκεανό της μουσικής του Μίκη Θεοδωράκη και διάλεξα τα πιο αγαπημένα μου από τα μεγάλα έργα του. Τα μοιράζομαι μαζί σας, στη μνήμη του", έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας.

Top